söndag 7 december 2008

Och så skulle det springas också..

Efter att ha levt på bars och mackor under dagen hade jag inga större förväntningar på dagens löppass. Men vad jag inte tänkte på var att det var mitt favoritväder ute. Jag kanske är konstig, men jag gillar verkligen när det är runt 0 grader och en klar, kall luft! Inget regn i sikte men det önskade lätta snöfallet höll sig tyvärr också borta.

Trots att jag blev rejält trött i förmiddags (headsetet funkade inte så vi fick skrika, vilket gjorde mig sjukt trött) var benen på bra humör. Nu var det ju bara ett lugnt och skönt tempo de skulle klara av, men på vissa ställen fick jag nästan kämpa för att inte springa snabbare, så glada var de! Men 58min och 10km senare (och pastapesto till middag, jag måste skärpa mig!!!) känns det trots allt skönt att det är kväll så att jag får sova!

Godnatt mina sötnosar!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Nej silikonbrösten gick jag också och blängde på! :( Men det är ju så, tränar man hårt så försvinner ju brösten. Jag kan förstå att en del tar beslutet att förstora dem då. Men de som gick omkring på mässan såg ju bara ut som utvikningsbrudar. Så där håller jag med dig fullständigt! :(

House Of .... sa...

jagh är verkligen imponerad av din ork och din ihärdighet tjejen=)
Och jag måste säga att bilderna här nedanför är heeeeelt underbara=)
Hoppas du får en underbar vecka! Kram Ingela

Jonna sa...

Trevlig blogg! Jag älskar också löpning.. har tyvärr f.n ont i ett knä, det suger.. något du fått problem med ngn gång i samband med löpning? tänkte försöka flytta tyngdpunkten till längdåkning en tid för att se om det hjälper.

MarathonMia sa...

Det där är verkligen det bästa löparvädret!

Vem orkar vara duktig i köket efter ett sånt pass?

Susanna sa...

Jag förstår inte hur du orkade! Imponerande. Tur att det var härligt väder, älskar också att springa i sånt.
Själv är jag däckad i soffan idag. Suck!

Anonym sa...

Hej!
Välkommen till min blogg och hämta en utmärkelse!
Kram Cicci

Löpning & Livet sa...

malin: jo visserligen.. fast det får de väl ta då.. (fast mina försvinner ju aldrig :( Skulle inte ha nåt emot det :P)

ingela: tack tack :) desamma!

fartfylld: tackar! jobbigt med knät dock! jag har haft problem emd löparknä, men efter att ha börjat stretcha utsida lår noga har jag tack och lov sluppit det på ett tag nu!

mia: precis!

susanna: nä.. inte jag heller :)

cicci: oj, tack!!