måndag 15 december 2008

Måndag igen (känns som det alltid är måndag)

Marathonträningen har nu gått in i vecka 3 och även om jag inte har skrivit något om det så har jag faktiskt sprungit i helgen. Och i morse. Hittills går allt som planerat och gluteus minimus har hållt sig i skinnet ända sedan i onsdags. Stretch lönar sig alltså. Benen kändes dock lite sega i morse så det blir nog bra med en lugn dag med bara morgonyoga imorn. På onsdag är det dags för första intervallpasset. Ska bli intressant. Jag har inte sprungit intervaller på år och dag känns det som. Men det blir nog bra.

Nu måste jag återgå till en tråkig jämförelse mellan en doktorsavhandling och en magisteruppsats samt opponering på de samma. Blä. Skulle hellre lägga tiden på min kostinterventionsprojektplan som ska vara kalr alltför snart. Eller på att sova.

Hoppas ni har en bra måndag!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har en skitmåndag! Konsert imorrn och jag har tappat rösten:-( Talförbud, träningsförbud... Det enda jag får göra är att sova och äta mediciner. Och hålla tummarna. Hoppas du har en bättre dag än mig! kramis

Anonym sa...

Löpning och livet, precis i mitt spår!

/http://jacktherunner.wordpress.com/

Löpning & Livet sa...

marie: stackare! hoppas det går över snabbt! kram

jack: välkommen hit! ska kolla in din blogg!