torsdag 4 december 2008

Mutor och funderingar

Efter cykling, lunch med Jenny, inköp av stor latte och smågodis ska jag nu försöka få klart det sista. Sen tänkter jag maila iväg alla 20 sidorna till min handledare trots att jag inte är det minsta nöjd. Det är ju faktiskt bara ett utkast, ingen slutgiltig version. Har ju ytterligare en dryg månad på mig innan den slutgiltiga versionen ska vara klar och inlämnad. Och helt nöjd blir jag ju aldrig ändå, så det kan jag inte sitta och vänta på.

Hade först tänkt ta pluggledigt imorn och hela helgen, men insåg att jag visst har ett PM som ska skrivas till ett planeringsseminarium på måndag. Så de planerna är ju bara att skrota. Ibland undrar jag varför jag valde att plugga ytterligare ett år när jag redan har pluggat konstant i snart 20 år (förutom ett år efter gymnasiet och förra året). Fast samtidigt kan jag inte låta bli att vara lite sugen på att fortsätta plugga på kvartsfart i höst och såsmåningom ta en mastersexamen. Och kanske söka forskarutbildning? Eller inte. Vi får se vad som händer i mitt liv..

Inga kommentarer: