torsdag 11 december 2008

Äntligen!

10 kommentarer:

Em Löfgren sa...

guuuuuuuuuuud vad roligt!! skoj skoj skoj!!!!!!!!!! jag vlil använda er! ska bara skrapa fram lite cash först! ;)

Cizzi sa...

Vad roligt =) Såg att din kollega är från min hemstad också ;)

Anonym sa...

Grattis! Måste säga att designen på hemsidan är sjukt snygg! :) Hoppas det kommer gå bra för er. Stort lycka till!

Anonym sa...

Jag har varit in där och kikat. Kul för er. Har kunderna börjat trilla in? Hur kommer ni arbeta? Kommer ni skaffa kunder via ngt samarbete med ngt gym? Jag hade velat gå på en sån där rådgivning, men min ekonomi tillåter inte det för tillfället ;) Men någon gång i framtiden kanske :P

Löpning & Livet sa...

emliscious: ja! skrapa fram lite cash vetja! ;)

cizzi: ok, så du kommer också från Ludvika?

malin: Tack, vad snäll du är! :)

river: kul! nja, vi har haft någr kunder men inte börjat marknadsföra oss sådär jättemycket än, men det kommer! Kommer inte samarbeta med nåt gym vad jag vet just nu..

Ja, du får spara ihop lite pengar :D

Anonym sa...

Jag har ju läst strategisk och taktisk marknadsföring samt att hela min utbildning är "affärsinriktad". Jag kanske kanske bidra med något när ni börjar fundera på vilka segment ni ska arbeta mot, samt hur ni ska kommunicera med målgrupperna i dessa segment. Ska vi byta tjänster? Win-win, jag är ju för smart :P

Anonym sa...

Fast det har ni kanske redan tänkt ut. :P...

Löpning & Livet sa...

Haha, vilken idé! :P Ska absolut tänka på saken! :)

ingy sa...

spännande! :)

Unknown sa...

Grattis! Vad kul! :)