måndag 22 december 2008

Konstaterande

Har nu kommit till Arvika och befinner mig just nu hos pappa, pappafru, plastsyster, plastsyster, plastbror, vovve och vovve (plus syster som också är här). 7 människor och 2 vovvar. Och 9 datorer allt som allt (min och systers medhavda inräknade). Inte konstigt att jag bara sitter framför datorn hela dagarna (förutom när jag tränar då), jag har det liksom i blodet. Kan inte vara normalt.

(I familjen finns förutom jag ytterligare två bloggare, ett antal hemsidor och annat grejs som hör datavärlden till.)

Men hos mamma, mammaman, halvsyster och vovve finns bara en dator. Än sålänge. När jag och syster kommer finns det tre. Men det kanske är lite mer normalt.

3 kommentarer:

Jonna sa...

Ha en underbar jul och nyår med mycket gott och fina löppass. Själv får jag fokusera på längdskidåkning efter att ha fått diagnos överbelasningsreaktion i vä knä av sjukgymnast ;( men hoppas snart kunna springa igen. Mvh Jonna, Leksand

Anonym sa...

Det beror nog på att en dator och Internet ger en hel massa möjligheter. Det finns ju massor av roliga hemsidor att kolla på. Och blogg-beroendet gör ju inte saken bättre!

Löpning & Livet sa...

fartfylld: tack desamma!Hoppas knät blir bra snabbt!

malin: haha, ja kanske det :)