söndag 7 december 2008

Dagen i bilder

Min snygga 80-tals makeBody, strumbyxor och benvärmare


Vi hade nog roligast av alla


Sedan var jag på fitnessfestivalen med Susanna


Verkligen inte min grej, men det var ändå kul att se.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Snygg make! ;)

Sv: Jag håller med. Det är skrämmande. Idag ska alla ge expertutlåtanden som oftast bara är baserade på vad de har läst i tidningar eller vad som har fungerat för dem själva. Och det är klart att det inte är lätt för någon att avgöra vem man ska lyssna om man inte har några som helst förkunskaper. Det skapar förvirring. Något måste göras! :(

Anonym sa...

Ja ni ser ut att ha haft roligt iaf=)

Anonym sa...

Där missade jag något ser det ut som ;). Har du några fler pass innan jul? Vad gör du på tisdag nästa vecka? Då är det sista gången jag kör mitt upplägg med backintervaller. Efter jul blir det ett nytt pass. :P

Löpning & Livet sa...

ma: tack :)

lova molin: vi hade superkul!=)

river: om du menar nu på tisdag, i övermorgon, så kan jag tyvärr inte :( Ska julbaka och ha glöggkväll!

Anonym sa...

Men wtf :P. Jag tror du hade gillat det passupplägget och musiken är grym (har jag hört. haha), men då får jag sätta in den skivan när du har tid att komma efter nyår ;). Trevligt med glögg och julbak!

glamflikka sa...

Haha! Skitsnyggt ju!

Nästa gång det är dans på båten hoppas jag att inte bara din man dyker upp!

Löpning & Livet sa...

river: ja, jag ska boka in en tisdag efter nyår!!

glamflikka: tack :) Jo, jag får försöka komma med nästa gång!