måndag 29 december 2008

Från hemma till hemma

Snart är det dags att sätta sig på tåget och åka hem till Göteborg igen. (Undrar när jag ska välja var hemma är föresten? Jag säger hem till Göteborg och hem till Arvika..) Eller snart och snart, men om några timmar iallafall. Det blir nog bra. Jag är trött på att vara hemma i lillstan nu när de flesta vänner har åkt hem till sina nya städer. Det finns liksom inte så mycket att göra (borde ju plugga men det gör jag inte sådär jättemycket om jag ska vara ärlig) så mest ligger jag i soffan och äter choklad och dricker sjukt mycket kaffe. Med en espressomaskin i respektive hem blir det lätt förmycket. Bara att trycka på en knapp liksom och inget krånglande med att mäta upp pulver (?) och vatten.

Jag ser dock inte fram så mycket mot resan, jag förstår inte varför det alltid måste vara så jobbigt lång väntan i metroplen Kil där jag måste byta tåg. När jag åkte hit hade jag tur och fick bara stå och frysa i drygt 20 minuter (orka gå in till den minimala väntsalen med all min packning). Idag är det över 40 minuters väntan så nu får jag mig släpa in mig och mina saker till väntsalen ändå. Jaja, ikväll är jag hemma iallfall. Jag kommer sakna vovvarna men det blir skönt att återgå till vardagen igen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kaffe är en av livets stora njutningar! ;)

Anonym sa...

Jepp kaffe är hur gott som helst!
Trevlig resa