onsdag 3 december 2008

Pass 2

Egentligen ska det springas imorn, men då har jag annat för mig (det är ju torsdag) så det fick bli 8km lätt distans idag med. Fast det fick bli 8,5 eftersom jag inte har någon runda som är 8km och inte orkar mäta ut någon ny. En lätt och skön runda i lagom temeratur och utan en endaste regndroppe. Kan ju nästan inte bli bättre. Gick något snabbare än igår men med en något lägre puls, så allt verkar var i sin ordning. Skönt! Jag vill inte veta av några sjukdomar nu när jag äntligen får komma igång ordentligt igen!

När jag kom hem låg ett paket och väntade på hallmattan. Väldigt förvånande då jag inte väntat mig något sådant. Det var ett paket från idrottens bokklubb, vilket i sig kanske inte är så förvånande då jag är medlem där och får en bok (nja.. inte får, får köpa) därifrån med jämna mellanrum. Om jag inte avbeställer den vill säga. Någon månad innan varje bok får man en broschyr som bland annat innehåller info om periodens bok, och om ma inte vill ha den måste man gå in på nätet och avbeställa den. Men den här gången måste min broschyr kommit bort i posten för det var längesedan jag fick en sist. Blev lite arg och tänkte att det säkert skulle vara en bok jag inte vill ha, det skulle vara så himla typiskt mig! Men till min glädjde visade sig paketet innehålla den här boken, vilken jag säkert kan ha någon nytta av. Tur i oturen och jag är inte så arg på posten som jag skulle kunnat vara.

Så, nu har jag smitit undan pluggandet ännu en gång, bäst att stiga in i den kvinnliga idrottstriaden-världen igen!

3 kommentarer:

Susanna sa...

Vad mycket böcker du har att läsa nu. Såg att du vann hos Puma också, grattis! Det tycker jag är mysigast med julen, att få böcker som man sitter och bläddrar i under alla helgdagar :)

Löpning & Livet sa...

susanna: jo.. fast det var inte jag som vann :) Jag var inte ens med och tävlade eftersom jag inte trodde jag skulle gilla den där boken ändå :)

Anonym sa...

Vädret svänger fort! Det regnade igår, idag är det snöblask! Inget roligt att springa i.. :(