torsdag 1 januari 2009

Första dagen

Första dagen på 2009. Ett år som kommer bli precis vad du gör det till. Det är så man måste tänka.

2008 avslutades som sagt djupt inne i de småländska skogarna. Det var en rolig kväll och till min glädje är det fler än jag som vill "sjunga" till Abbas Happy New Year vid tolvslaget :DImorn börjar träningsåret 2009. Jag ser fram emot ett år där jag fortsätter att utvecklas, tar mig runt sthlm marathon och springer milen på sub45 i slutet av sommaren. Jag är bra, jag är stark och jag kan!

3 kommentarer:

Em Löfgren sa...

ja du är bra och stark!! gott nytt år! hoppas man får se dig live under 2009 =)

Susanna sa...

Det har gått långt när det inte räcker med ett glas längre ;) Vi får festa ihop igen någon gång snart, det var roligt!

Löpning & Livet sa...

emliscios: ja, och du också! jepp vi får satsa på en bloggdate!

susanna: haha, ja :) Det var jättekul så det får vi definitivt göra om!