onsdag 14 januari 2009

Ge mig!!!

Jag kom precis på att det borde finnas filmer där bullterriers medverkar på youtube. Och gissa om det fanns! Jag skulle kunna sitta en hel dag och bara kolla på de små sötnosarna. Fast då skulle nog alla tårar ta slut. Jag blir nämligen tårögd och gråter nästan när jag ser en bullis. Bara för att de är så fruktansvärt söta. Här är ett smakprov.

Om någon känner för att överraska mig med en fin present så vet ni vad ni ska göra :D

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det är tur att vi är olika.... Jag tycker att de är (ursäkta uttrycket) skit fula! :( De ser ju så otäcka ut..

Kstin sa...

Åh!!! En kvinna i min smak ;) En bullterrier ska bli vår nästa familjemedlem. Den dagen jag lyckas övertala maken om att vi verkligen behöver en hund till =)

Anonym sa...

vi kanske kan byta karriärer... Vill du ha en hundfarm med mig?

Löpning & Livet sa...

malin: nä!! dom är sötast i världen! :)

kerstin: hej och välkommen hit! :) Åh! Jag vill också!

jenny: ja, det är kanske det vi ska göra! :D