måndag 5 januari 2009

73 (90) minuters träning

Jag fick hoppa in och vicka på ett 45 minters (cykel) pass ikväll och efteråt hoppade jag in och körde 45 minuter core också. 73 minuters effektiv träning och en bra början på träningsveckan. (Resten av veckan består mest av pluggande, jobbande och andra hel och halvjobbiga grejer, så jag fokuserar på det roliga; dvs träningen)

Dock kände jag mig inte på topp under cykelpasset. Instruktörsmässigt alltså, kroppsligt är det *peppar peppar* inget fel på mig. Mestadels berodde det nog på att jag inte haft nåt pass på ett tag och delvis på stress och press i kroppen och därmed svårighet att fokusera. Lite synd eftersom passet var fullbokat! Men, men, det var åtminstone några av deltagarna som kom fram och sa att passet var bra, så helt kass kan jag ju inte ha varit..

Körde ett backpass med två stigningar och en raka däremellan. Lagom jobbigt men med ork nog att hänga med några av deltagarna in och köra ett corepass också. Kändes att jag inte kört någon styrka överhuvudtaget på några veckor och jag kommer säkert ha träningsvärk imorn. Lagom till snabbdistansen som nog får springas inomhus. Det är för halt för att jag ska våga springa snabbt ute.

Imorn får ni veta hur det gick! :)

6 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Ja usch halkan är läskig! Men det är nog snabbt övergående får man hoppas!

Susanna sa...

Om man tänker att det är typ 25 personer i spinningsalen, och ungefär 1 av 10 är den typen av människa som överhuvudtaget fundrar över att berömma en instruktör, HUR bra ett pass än är - så innebär det ju att ALLA älskade ditt pass :D

EmelieJosefin sa...

Hej! Halkade in här och kommer med all säkerhet tillbaka och spanar inom kort, mkt spännande blogg :-) /Emelie

Anonym sa...

Jag var ute och sprang i snön och solen idag och det var f-ing underbart! Var ute i över en timme fast det var svinkallt. Härligt!

Anonym sa...

Klokt att springa inne om det är halt. Men tråkigt! :(

Löpning & Livet sa...

anna: ja.. och nu spöregnar det ist :)

susanna: haha, får hoppas att det är så :)

emeliejosefin: välkommen hit! :)

marie: låter härligt!

malin: ja, men det gick rätt bra ändå faktiskt!