fredag 9 januari 2009

Trött, trött, trött..

Efter att ha sovit sjukt dåligt och väldigt få timmar i princip varje natt i en veckas tid, bestämde jag mig igår för att ta ledigt från alla måsten och sova tills jag vaknar idag. Inget jobbigt alarm (även om det är en bra låt) skulle få väcka mig. Eftersom jag, förutom "sovtrött", även var trött i kroppen efter armyn somnade jag faktiskt ganska snabbt när jag stupade i säng strax efter klockan elva. Nästan tolv timmar senare vaknade jag. Jag behövde nog lite sömn tror jag..

Efter en sväng på stan och en kort promenad i solen är jag återigen helt slut och kommer nog inte göra många knop ikväll. Godis, te och tv får det nog bli. Imorn väntar nämligen en tidig morgonjogg innan jag ska jobba hela dagen följt av en rödvinskväll med en av mina braiga vänner!

1 kommentar:

Susanna sa...

Wohoo! Du är också en väldigt braig vän :) Hörs imorgon!