lördag 17 januari 2009

Långpassrapport

Egentligen finns inte så mycket att rapportera. Ett medelmåttigt ganska segt och tråkigt pass. Foten gjorde ont till och från och det är nog bäst att jag tar det lite lugnt imorn. Passar ju bra eftersom jag ändå ska jobba hela dagen.. Jag kände mig tung i kroppen och jag började undra om allt julgodis trots allt bestämt sig för att fastna? Fast å andra sidan kände jag mig ganska lätt igår så jag gissar att det snarare beror på alla lager med kläder. Är ju lite underligt om det liksom inte fastnat förän idag också :)

En rolig grej hände dock under passet. Eller ja, egentligen fick jag ju inte uppleva det förän jag kom hem, även om det hände under tiden jag sprang. När jag kollade mobilen upptäckte jag att jag fått ett mms. Inte vilket mms som helst utan en bild på mig när jag sprang. En kompis hade tydligen åkt förbi mig men eftersom jag är både blind och döv när jag springer och helt inne i min egen (och eventuell ljudboks) värld såg jag inte det. Kanske borde kolla mig omkring lite bättre..


Så här snygg var jag

18,5km fick jag iallafall ihop och även om det kändes sjukt segt höll jag tydligen ett helt ok långsamt långpasstempo på 5:45 min/km. Helt enligt coachens vilja. Hur jag ska kunna springa ett helt marathon i 5:20 fart kan jag dock i nuläget inte riktigt förstå. men det är väl bara att ha tålamod, träna på och vänta in formen. Jag vet ju att den finns där nånstans och jag vet att jag kan!

11 kommentarer:

Malin sa...

Vilket roligt sätt att få en löparbild.

Anonym sa...

hi, hi din blindunge. Jag försökte ta en i färg med men jag hann inte för du sprang för snabbt.

Anonym sa...

Har du något tips på en bra ljudbok att ladda ner? Börjar tröttna på musiken i mp3:en, och vill inte byta varje gång jag ska ut på en långpass... :(

Susanna sa...

Haha, vad roligt med en fin bild på sig! En överraskning man borde få oftare, egenkär som man är :D

ingy sa...

mm, i heard i veckan... tråkigt! skönt att ni skiljs som vänner iaf, lycka till med lägenhetsletandet.

duktig är du som tränar och tränar. har börjat med pilates men det är det enda. skippade gym igår och tänkte vara duktig idag men ack så bakis jag råkar vara idag... :-/

nu soffa och godis. yey, botemedlet mot viktnedgång? ;)

Sofy sa...

Du tvivlar på 5:45 tempo och min coach säger åt mig att springa över 6.00

My GOD, jag tvivlar också!

Pöss

(snygg mössa! :9)

Felicitas sa...

jag tvivlar inte en endaste sekund! grymt! och vad kul med bilden - haha!

kram!

Löpning & Livet sa...

malin: ja :)

jenny: tss.. jag sprang väldigt sakta men tack ändå :)

malin: tja.. stieg larsson trilogin kanske?

susanna: haha, ja :)

ingy: ja det är tråkigt.. lgh-letandet kommer nog ta sin lilla tid så det är en väldans tur att vi är vänner!!

Pilates är ju bättre än inget.. men du får börja springa också :)

sofy: ja.. jag fattar iofs inte hur jag ska orka ett helt marathon i nån fart alls.. formen är visst inte den bästa :)

Tack :)

Löpning & Livet sa...

felicitas: tack för att du tror på mig :)

Unknown sa...

Kul med bild! Och tänk på att du slipper en massa kläder snart, då går det lättare och fortare!

Anonym sa...

Kul att vi sprang exakt lika långt, 18.5 km, på precis samma dag och i exakt samma tempo. =) Har inte hunnit kika förrän nu .. men jag ser ju att vi kunnat springa bredvid varann! Fick dessutom ont i ena hälsenan jag ... trist när man känner av smågrejer så där!