onsdag 28 januari 2009

Nästan natten

Jag har nästan alltid sett mig som en morgonmänniska. Men helt plötsligt sitter jag uppe halva natten (Ok, nu överdrev jag kanske lite. Klockan tolv kanske inte är räknas som halva natten). Inte gör jag nåt vettigt heller. Sitter mest och facebookar och läser bloggar som vanligt. Jag är nog lite beroende. Om nätet inte funkar (vilket hände tidigare idag) får jag nästan panik. Men sedan brukar jag komma på att jag faktiskt även har ett mobilt bredband att ta till. Vilken tur!

Föresten. En bra grej som hänt är att vi kanske har hittat två personer med två ettor som eventuellt vill byta dessa mot vår tvåa. Håll en tumme eller två är ni snälla! Båda dessa är inom någorlunda nära avstånd till mitt andra hem (gymmet), men en av dem ligger lite närmare. Den vill jag såklart helst ha. Om det nu blir några byten, jag vågar inte ta ut något i förskott. Men jag hoppas!

7 kommentarer:

Em Löfgren sa...

hahaha förstår precis vad du menar! man ska "bara" kolla en sak på nätet och plötsligt har 1-2 eller ibland 3 timmar försvunnit i ett nafs!! särskilt bloggarna är beroendeframkallande!

Anonym sa...

Jag har alltid varit kvällsmänniska, men av någon konstig anledning har de ändrats senaste året och jag har blivit morgonmänniska istället. Fast gillar fortfarande att vara uppe på natten

Cizzi sa...

Hoppas det går bra med lägenheterna! =)

Susanna sa...

Åh, hoppas, hoppas, hoppas!

Anonym sa...

Jag är också en riktig morgon-människa. Händer det emellanåt att man sitter uppe lite längre så blir det helt klart o-ordning! :)

Kul med lägenheten, hoppas det "går igenom"! :)

Anonym sa...

Sv: Det är helt klart en risk, men det är också ett sätt för mig att få ner på papper exakt hur jag äter och förhoppningsvis kan jag inse att jag verkligen behöver den mängden... (Vilket jag innerst inne vet, men ibland måste det bankas in!) Jag hade gärna anlitat ditt företag och jag hade haft råd! Men det är verkligen till vända på varenda krona just nu... :(

Löpning & Livet sa...

emliscious: ja helt sjukt beroendeframkallande! :)

lova molin: det låter ju bra, lite av båda liksom :)

cizzi: tack!

susanna: ja, då kan vi bli nästan grannar trots allt!

malin: ja det blir lite oordning på det mesta.. :)

bra att du är medveten om det iaf!