måndag 19 januari 2009

Foten

Högra foten (det är alltid höger ben som krånglar) har gjort lite ont till och från i en vecka nu. Det onda bara kom helt plötsligt. När jag vaknade i tisdags och skulle springa fanns det bara där. Mest ont gör det när jag rör mig i vardagen, när jag springer känns det inte särskilt mycket vilket är lite konstigt. Men under långpasset i lördags började den göra ont även då och på kvällen var den till och med lite svullen. Inte bra! Smörjde med voltaren och lindade. Vila och lindad fot hela dagen igår gjorde att den blev normal igen och nu känns den nästan inte alls. Har även haft den lindad under dagen och skippar att springa idag också så hoppas jag att den är helt frisk och glad imorn.

Förutom det konstiga med att den (förutom i lördags) inte gör ont när jag springer så är det lite underligt att det onda liksom förflyttar sig. Ibland gör det ont runt fotknölen, ibland i hålfoten och ibland lite högre upp mot fotleden.

Konstigt. Men min kropp brukar vara lite konstig och inte alltid uppföra sig helt logiskt..

4 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Ajaj, alltid trist med trilskande kroppsdelar. Hoppas det går över fortfort!

Anonym sa...

Tråkigt när det är kroppen som bestämmer om man kan springa eller inte istället för en själv... :(

Anonym sa...

Du får cykla dig frisk imorgon. Lite spinning kan få en ond fot på bättre tankar, faktiskt. Det är ju som bekant mer skonsamt mot leder och andra känsliga saker. :)

Löpning & Livet sa...

anna: ja! Fast nu är den bättre så förhoppningsvis är det snart över!

malin: ja hur tråkigt som helst!

river: haha :) fast det var efter ina tre cykelpass på en dag som det onda sen kom dagen efter så jag vet inte.. :)