måndag 26 januari 2009

Måndag med en frisk fot

Nu har jag sprungit två gånger, först i lördags och sedan imorse, utan att foten har gjort ont! Den har visserligen känts av, men inte gjort ont. Så himla skönt att det inte blev ett längre uppehåll än en vecka! Hoppas bara att den fortsätter vara frisk nu!

Om morgonens runda finns inte mycket mer att säga. Jag kände mig relativt pigg och det var skönt att rensa tankarna lite. Efter mitt panikartade tillstånd igår känns saker åtminstone lite lättare nu. Skönt att få prata av sig med andra som också har ångest. Vi är nog alla överens om att det är tur att vi inte har personalfester så ofta :)

Nu ska jag egentligen plugga, men har under de tre timmar jag suttit här hittills inte fått mycket gjort. Det är bara totalstopp i hjärnan. Kanske dags för ännu en kopp kaffe?? Ikväll väntar core och pump. Får se hur det går, av någon skum anledning har jag träningsvärk i magen! Fråga mig inte vad jag gjort, jag har ingen aning. Dansat för mycket? Haft magen sjukt spänd när jag dansade?? I don´t know! Aja.. kan ju va skönt med träningsvärk ibland :)

8 kommentarer:

Felicitas sa...

Åh, jag håller verkligen tummarna for fossingen!!

Anna (Orka mera) sa...

Skönt med foten! Och skönt med träningsvärk :)

Anonym sa...

Härligt att vara igång med löpningen igen! Håller tummarna för att du inte får tillbaka smärtan...

Sofy sa...

Äsch, rätt tänk, släpp de där ångesttankarna om party. Party är kul! Bra att foten är bättre, jag håller tummarna på att känslan fotsätter!

Anonym sa...

Åh va härligt. Hoppas foten håller sig i schack.

Erika sa...

Undra vad det kan ha varit för knas med foten?! Skönt att den verkar ok igen i alla fall :)

Susanna sa...

Skönt att alla gjorde bort sig, och dubbelskönt att foten är normal igen!

Löpning & Livet sa...

felicitas: tackar :)

anna: ja, så skönt att den verkar vara frisk!

malin: tack!

sofy: ja, party är bra. Det blev lite för mycket av det goda bara :)

cicci: ja, hoppas!

erika: ja, jättekonstigt!

susanna: dubbelskönt att alla gjorde bort sig och dubbelskönt att foten (förhoppningsvis) är bra!