onsdag 21 januari 2009

Fotstatus

Foten är inte glad. Snarare väldigt arg så det får bli vila tills den blir på bra humör igen, och har den inte blivit det när helgen är slut får jag gå och kolla upp vad det är för fel på den. Ironiskt nog gör den lite mindre ont nu efter att jag bestämt mig för att vila (och smörjt in med voltarengel visserligen). Åh! Jag vill inte!! Jag blir ledsen av sånt här!


Jaja. Får trösta mig med att det är bättre att bli skadad nu i januari än att bli det i maj. Kan inte den obligatoriska vinterförkylningen drabba mig nu när jag ändå vilar också? Hade varit skönt att liksom ha den avklarad.

11 kommentarer:

Malin sa...

Låter som att du har fått precis samma arga fot åkomma som jag. Hoappas att det blir bättre snart!

Emma Hultgren sa...

Sitt inte och säg att du skulle vilja bli sjuk. Jag har varit sjuk i snart en månad, och det har alla andra jag känner som också varit sjuka.. Så det är vad som väntar. Du skulle klaga något så förbannat om du väl blev sjuk!

Löpning & Livet sa...

malin: ja usch! det som är mest störande är att den till och från känns bra, men sen när jag tror att jag nog kan springa ändå så börjar den göra ont :(

emma: nä.. fast jag menar att om jag ändå ska bli förkyld snart (vet inte om jag ska, men jag brukar alltid den här tiden på året) så kan den lika gärna komma nu när jag ändå inte kan träna..

Hur är skolan då??

Anna (Orka mera) sa...

Ta det lugnt med foten och låt den vila. Kör man bara på blir det tio resor värre i slutändan! Vet att det är lättare sagt än gjort men ändå :) Hoppas hoppas det går över snart. Kram

Anonym sa...

Åh! En basset! DET är en riktigt söt hund... Man behöver bara köpa en skateboard så kan man springa med den också.

Löpning & Livet sa...

anna: ja jag vet.. synd att det är så himla svårt bara!!

mela: ja!! Jag vill ha en basset också. En bullis och en basset, den perfekta kombon :)

Unknown sa...

Man ska inte önska sjukdomar - då får du både förkylningen och vinterkräket på en gång! :/
Krya på foten!

Anonym sa...

Usch vad tråkigt! Men det är ju helt sant som du säger, det vore ju jätte tråkigt att behöva ställa in en tävling.. :(

Anonym sa...

Det är bra i skolan, jag är peppa och så. Väldigt mycket att läsa, och jag har inte fått tag i några böcker än för jag väntar att en kille ska höra av sig ang. begagnade böcker.. men det ska nog bli ordning på det.
Har fått ett hemskt grupparbtete som jag antagligen kommer få bossa för de andra i gruppen är åtminstone 50% idioter...

Sofy sa...

VILA! Hoppas verkligen att du slipper kolla upp det, fast å andra sidan kan det ju vara bra det också!

kram

Löpning & Livet sa...

mialena: nä.. jag tar tillbaka det där :)

malin: ja, hoppas hoppas vi får vara skadefria nu!

emma: ok..men då lär du dig desto mer!

sofy: I´ll do!