onsdag 7 januari 2009

Ajaj

Mina ben och min rumpa mår inte bra! Och magen börjar också bli lite stel. Men benen! Redan igår eftermiddag började jag känna träningsvärkskänslan. I natt var det värre. Nu på morgonen har jag stora svårigheter att sätta mig ner och gå nedför trappor. Tur att fokus idag ligger på att få klart och skicka iväg en av de stora skoluppgifterna jag suttit med under hela (nåja) julen. Då behöver jag inte röra mig så mycket..

3 kommentarer:

Magdalena sa...

Visst är det härligt med rejäl träningsvärk ibland? ;o) Speciellt om man tränar så ofta att man aldrig har något sådant. Jag har börjat med lite Magnesiumbrus efter jobbiga pass, förutom strech förstås, för att testa om det har någon effekt.

Anna (Orka mera) sa...

Välkommen till klubben! Har också grym träningsvärk. Det pinsamma är att jag fick den när jag fjöstestade lite övningar inför ett styrkepass. Typ 3 minuter hemma i vardagsrummet och sen var det kört :o

Löpning & Livet sa...

magdalena: nja.. tycker mest att det är jobbigt jag :)

anna: haha.. det där skulle definitivt kunna hända mig med! Jag är sjukt känslig för att få tränignsvärk!