torsdag 15 januari 2009

Fuskare

Torsdagar brukar betyda morgoncykling, men idag blev den inställd. Egentligen tänkte jag passa på att vila lite extra (la in en dags extravila igår pga lite småkrämpor på diverse ställen på problembenet) och "bara" köra army idag. Men när solen äntligen lyser och temermometern visar en av mina favoritlöptemperaturer kunde jag inte stå emot begäret av ett kort och lugnt distanspass. Jag hade velat vara ute längre men vill inte riskera något med problembenet nu så det fick räcka med 6,5km. Kändes som om jag sprang sjukt sakta och jag var frusterad över att pulesn var högre än väntat. Dock visade det sig att jag inte sprang riktigt så sakta som jag trodde (snart, snart ska jag köpa klocka med fotpod så jag kan se sånt under tiden jag springer!!!). 37min exakt vilket ger en pace på 5:42 min/km. 74% i snittpuls.

Resten av dagen ska jag ladda för armyn och skriva klart lite kompletteringar för att få VG på min kostinterventionsprojektplan! (Och tvätta, laga mat, handla och sånt nödvändigt.)

4 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Sol? Vad är det??? Kan du skicka över lite?

Anonym sa...

Jag håller med dig om att dagens temperatur var helt perfekt för löpning! (Kanske är lite varmare inne i stan hos dig?) Jag hade ca: -2 grader. Det är så skönt med riktigt frisk luft. Men samtidigt får det inte va för kallt, så fingrarna fryser...

Globetrotter sa...

vad innebär army? Jag är lite lat för att leta fram det.

Löpning & Livet sa...

anna: jag ska göra mitt bästa :)

malin: ja, det var ungefär -2 grader här med, helt perfekt med andra ord!

globetrotter: det är världens roligaste (och jobbigaste) träningsform!

http://www.activizeinmotion.se/activize/AT.asp

körs på active wellness! www.activewellness.se