tisdag 20 januari 2009

Tårar och fötter

Alltså. Jag är så himla känslig. Kollade på slutet av idrottsgalen igår efter träningen (mer om träningen längre ner) och som vanligt rann en och annan tår nedför kinderna. Jag gråter alltid när någon jag beundrar vinner. Eller förlorar. Eller får priser. På idrottsgalan får man se allt det där hur många gånger som helst vilket betyder ett antal tårar för min del.

Appropå tårar så är foten bättre. Jag kände knappt av den på träningen igår. OK, core och pump kanske inte belastar den särskilt mycket men det känns ändå bra. Under utfallen, som väl är det enda som egentligen belastar, kändes bara pyttelite stelhet men det gjorde inte ont. När jag vaknade i morse (eller ska jag säga natt? 04:30 räknas väl nästan som det?) var den lite stel och ond igen men nu när jag varit igång ett tag känns det bättre. Jag har dock inte bestämt mig helt för om jag ska springa det planerade fartlekspasset eller om jag ska vänta ytterligare en dag. Men eftersom jag lovat att komma på Emils cykelpass i eftermiddag och dessutom vara med på ett danspass för att se några herrar visa vad de kan på det området kan det nog vara klokt att vänta tills imorn. Hoppas att foten klarar av dansen, men eftersom jag är sjukt dålig på sånt där kommer det nog inte bli ett alltför ansträngande pass. Men kul ska det bli!

Nu ska jag försöka hålla mig vaken tills jag får gå hem och sova en stund vid nio. Jag är inte van att börja jobba redan klockan sex och däremed behöva gå upp vid halv fem. Tur att jag som sagt får gå hem redan vid nio.

Ha en superbra tisdag!

2 kommentarer:

glamflikka sa...

Det är ett random-program jag hittade på Funbeat.. Jag vet inte ens om det är något bra ens!

Löpning & Livet sa...

ok, ska bli spännande att höra hur det går!!