söndag 11 januari 2009

Förändringarnas tid är här

Ja, eller iallafall för mig. En stor förändring är att min bästisvän, premerakollega och tvillingsjäl Ellen har kommit in på sin drömutbildning och flyttar till Stockholm. En ännu större förändring, ja det går ju egentligen inte att jämföra, är att det är slut mellan mig och Martin. Efter nästan fem år tillsammans (fyra som sambos) har vi kommit fram till det gemensamma beslutet att vi båda nog mår bättre på varsitt håll. Såsmåningom. Just nu är det såklart lite jobbigt, men vi är fortfarande vänner, tycker jättemycket om varandra och kommer att bo ihop tills det löser sig med nya lägenheter för oss båda.

Så. Nu har jag sagt det.

Då vi båda har funderat och velat fram och tillbaka om vad vi egentligen vill under en låg tid, känns det på ett sätt som en stor lättnad att vi äntligen tagit ett beslut. Som Markus sjunger: "All den här tiden som jag vilat och velat, velat och väntat och kastat bort" En ganska bra sammanfattning på de senaste månaderna.

Det är så skönt att vi äntligen velat klart.

18 kommentarer:

Susanna sa...

Yay för ickevelande :) Du är stark du!

Jag kommer att jobba med en äckligt slö och jobbig kollega imorgon, så jag tror inte att jag kommer att ha energi att ta spårvagen bort till ditt gym efter det:( Linus har bilen imorgon eftermiddag nämligen. Men annars var det ett bra erbjudande! Hoppas att alla deltagarna får upp ögonen för dig och börjar gå på dina måndagspass nu!

Anna (Orka mera) sa...

Oj, det var mycket förändringar på samma gång! Lycka till med allt!

Em Löfgren sa...

åh tjejen! jag hoppas du mår bra! du är stark! och det är kanon att ni kan vara överens, kunna bry er om varandra och skiljas som vännr. separationer är tuffa men du kommer bli ännu starkare av det. belive me! ta hand om dig!

lina sa...

Skönt i allt jobbigt att ni är vänner i alla fall. Ta hand om dig nu tjejen. Önskar dig all lycka. Kram.

Felicitas sa...

Oj. Tufft beslut. Glad att ni har kommit fram till det i samförstånd. Det kommer säkert att kännas vilset och konstigt framöver, men du är stark. Stor kram!

Cizzi sa...

Tufft med uppbrott men samtidigt skönt att ni går skilda vägar som vänner.

En rolig sak är dock att det snart är dags för nike och då får vi äntligen ses!

kram!

Sofy sa...

Hujedamej. Skitjobbigt och helt värdelöst, men samtidigt, som du skriver, bra att ta tag och att vandra vidare så länge man känner efter. Jag har en bra idé. Kom med till Sthlm! Du kan läsa på distans o du är ju nästan klar ju! Så kan du hänga med Ellen och bygga premera, samtidigt som du kan springa och härja med mig!

Kram tjejen

glamflikka sa...

Kramar från Jenny.

Jag hoppas vi kommer ses i alla fall! Som tex. dansa på båten :D

Löpning & Livet sa...

Tack för ert stöd och era uppmuntrande kommentarer, ni är bäst!

Anonym sa...

Mycket som händer ... hoppas det löser sig till det bästa för er! Det ordnar sig alltid ..

Mela sa...

Åh. Usch. Lider med dig! Men samtidigt, en nystart.

Stor kram!

(Du får en riktig om 2,5 vecka, tjohooo!)

Anonym sa...

Vad jobbigt. Men som du själv säger; skönt att ni skiljs som vänner. Det är nog väldigt lätt att det blir så när man hållt ihop så länge. Men frågar sig själv om det verkligen är så illa. Och tänker att det ska väl vara så här? Man går igenom upp och ner gångar tillsammans. Vi kommer över det, osv... Skönt för dig att ni äntligen har kommit fram till ett beslut. Jag tror att du är stark och kommer att klara dig bra! Lycka till med allt tjejen!

Löpning & Livet sa...

Som sagt; tack för ert stöd,m det betyder mycket!

Anonym sa...

vilket bra beslut - eftersom ni gått och funderat på saken länge. Jag hyllar alla "som vågar göra slut", det finns allt för många som stannar kvar i något dött/mindre levande bara för att det är enkelt.

Erika sa...

Stor kram till dig!

MarathonMia sa...

Det finns ju bara en lösning: Flytta till Stockholm du med! Här finns gott om skoj träning och roliga utmaningar!

Lider med dig i din privata situation! Det är inte lätt att fokusera när det händer mycket på en gång! I know. I'm there.

Löpning & Livet sa...

Som sagt; tack sötisar!

Unknown sa...

Skönt med beslut, även om det är jobbigt just nu. Kram!!!