söndag 4 januari 2009

Facit

Tid: 1 h 51 min
Sträcka: 18,5 km
Pace: 6:00 min/km
Puls: 75% / 85%

Lyckades tydligen med att både hålla pulsen runt 75% och att hålla en fart mellan 5:45 och 6:00 min/km. Hade nog tippat på att det gick lite snabbare, närmare 5:45 än 6:00, men som vanligt förvirrar mörkret mig och får mig att tro att jag springer snabbare än jag gör. Tar också delvis tillbaka det där med kylan; mot slutet höll jag på att frysa ihjäl på riktigt trots alla lager med kläder.

Nästa löppass är ett snabbdistanspass. Ska bli härligt att få sätta lite fart på benen igen efter tre låångsamma pass!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Bra jobbat! Förstår om det blir skönt med lite tempo nu.. :)

Löpning & Livet sa...

ja verkligen! fast jobbigt också :)

Anonym sa...

Bra jobbat där! Sprang 15 km själv, precis samma tempo =) Håller med om att det kan va skoj med kortare/snabbare pass nu ...

Löpning & Livet sa...

cicci: variation är bra! :)