lördag 10 januari 2009

Pigg igen?

Jag vaknade iallafall en halvtimme före mobben. Hade ställt den på halv sju för att ha god tid på mig att springa sakta i 10km och sedan äta frukost länge (tänkte då mest på kaffet och bloggandet/funbeatandet/facebookandet. Det är ju det som tar tid, haha). Men för ovanlighetens skull vaknade jag redan strax före sex och kunde inte somna om. Lika bra att gå upp och ge sig ut så att det blir ännu mera tid till min vän datorn innan jobbet kallar.

Sagt och gjort. 10 långsamma kilometrar med låg puls. Jag gör framsteg! Samma medelpuls som vid förra veckans långsamma pass men hela 0:20 min/km snabbare genomsnittspace. Nice. Snart kanske jag kan få springa i lite mer naturlig fart men med samma låga puls? Fast om jag ska vara ärlig så var det faktiskt rätt behagligt att springa långsamt idag. Ingen mat i magen, träningsvärk i benen och nyvaken kropp gör ju allt så mycket jobbigare.

Tid: 60:30 min
Sträcka: 10 km
Pace: 6:03 min/km
Puls: 72% / 78%

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du kämpar på med att hålla nere tempot när du bestämt det. Bra! :)

Jag kommer aldrig lära mig det... :(

Erika sa...

Ja 1 mil utan frukost i magen kan låta jobbigt men ack så skönt när man kommer in och får den där efterlängtade långfrukosten :)

Löpning & Livet sa...

malin: du får öva! :)

erika: ja visst är det!