måndag 12 januari 2009

Och så har det tränats lite också..

Fast långpasset som jag sprang igår har jag redan glömt och förträngt. Det gick helt enkelt så dåligt att det inte är värt att minnas. Men jag kan sammanfatta det med fyra bokstäver och ett utropstecken: SEGT! Resten finns att läsa på funbeat för er som är medlemmar där.

På eftermiddan fick jag ett infall och gick ner till gymmet och körde lite styrka. Ungefär samma som sist men med två utbytta övningar (mage) och en tillagd (bröstpress på boll). 40 minuter totalt och lite ökning av vissa vikter. Och vet ni, än sålänge har jag ingen träningsvärk! Den var ju som sagt (för det sa jag väl?) hemsk efter förra passet. Hoppas att jag klarar mig den här gången för idag blir det mycket träning. Förutom mitt eget pass, där jag förövrigt hade celebert besök i form av Emil, ska jag vicka på två pass i eftermiddag. Det blir mycket cykling idag med andra ord. Men det är kul! Hela den här veckan kommer föresten bli hård då det är en hård vecka i Szalkaischemat och jag dessutom vill hinna med lite annan träning. Men nästa vecka blir nog lite mer normal igen. Och nu har jag ju haft hela 3 lugna veckor så det ska nog ordna sig. Periodisering is the shit!

Så här snygg var jag dock inte imorse. och jag kommer inte vara det ikväll heller. Men nästa gång det vankas 80-tal kanske?


Nu måste jag dock panikplugga. Opponering på våra kostinterventionsprojektplaner imorn och jag har inte ens läst den jag ska opponera på. Oops..

5 kommentarer:

Malin sa...

Låter som att du har superfullt upp med träningen. Men det är alltid roligt med variation :)

Susanna sa...

Yay för att du tagit tag i styrketräningen! Det ska bli intressant att höra om alla dagens cykelpass :)

Anonym sa...

Tack för idag :)

MarathonMia sa...

Inga pass är dåliga pass. Genoförda pass har sina syften även om skallen vill något annat! Se det som terapi och en del i processen bara.

Lycka till med opponering!

Löpning & Livet sa...

malin: ja, och så håller kroppen så mycket längre!

susanna: hihi, vi får väl se hur länge det håller i sig :)

river: tack själv!

mia: nä det har du rätt i!