lördag 17 januari 2009

Core och ladd

30 minuter core avklarat. 18, 5km långpass kvar. Hoppas foten (ena foten på problembenet gör lite ont till och från, dock inte när jag springer utan bara annars) håller. För säkerhets skull tar jag med mig busskortet. Återkommer med rapport!

PS. Igår laddade jag ner Twilight! Problemet var bara att det inte gick att kolla på den av nån anledning (jag är inte nåt datageni direkt och kan inte fatta varför). Ljudet hördes men ingen bild. Då blev jag lite arg. Jag vill ju se den igen! Och igen! Gör ett nytt försök i eftermiddag.

2 kommentarer:

Susanna sa...

Skit! Hoppas det finns någon annan version att ladda ner, jag behöver också se den snart igen. Hoppas långpasset går bra, det är ju oerhört härligt väder iaf!

Karin sa...

Hej
Läser din blogg regelbundet och du verkar vara en härlig tjej men hjärtat och hjärnan på rätta stället. Även om jag inte håller med om allt, hur kan en bullterrier vara sötare än en lagotto romagnolo...?! ;-)
Ang. ditt problem med nedladdade filmer så har jag ett litet tips. Prova att spela upp dem i VLC media player (istället för windows media player), jag hade samma problem som du och det löste jag enkelt genom att googla på VLC, ladda ner programmet och spela filmen där istället. Hoppas det funkar :-)