söndag 4 januari 2009

Långpassladd

Magen är proppfull av mat, varm choklad, kaffe och energibar. Ska bara jobba en liten timme och en halv till innan jag ger mig ut. Kallt som bara den är det tydligen ute (typ varenda människa som kommer och in tränar (eller bara solar, är det också ett nyårslöfte eller??) påpekar detta) men det är väl bara att sätta på sig mera kläder! Jag gillar kylan. Hellre tio minusgrader och fint väder än grått och regnigt som det så ofta annars är.

18,5km är inplanerat och utmaningen är att springa ännu mera lugnt och långsamt än jag brukar på långpass. Inte riktigt lika långsamt som i fredags kväll och igår morse, det står jag inte ut med, men någonstans mellan 5:45-6:00 tempo. Puls runt 75% ungefär. Det kommer bli perfekt, jag längtar ut!

4 kommentarer:

Susanna sa...

Hoppas du får ett härligt pass! Det är underbart ute, och SÅ kallt är det inte. Alldeles lagom :)

Anonym sa...

Åh vad skönt det låter! Jag vill också. Himla förkyling! Får nöja mig med långpromenader.. Men imorgon kanske jag kan springa igen...? :(

Anna (Orka mera) sa...

Ja visst är det svårt att springa sakta!!! Jag är sämst på det, springer alltid nått mittemellantempo...

Löpning & Livet sa...

susanna: nä, folk är så känsliga :)

malin: hoppas du kan springa imorn då! :)

anna: ja.. det är lätt att hamna ett bekvämlighetstempo och hålla det oavsett pass..