onsdag 28 januari 2009

Djurcykling

Gårdagen avslutades med ett specialpass cykel benämnt Race around the world med naturfilm från hela jorden projekterat på väggen framför oss. Jag körde återhämtning och låg runt 70% under större delen av det 90min långa passet (67% / 79%). Således kunde jag koncentrera mig på att kolla på filmen och eftersom jag är en obotlig djurälskare var det rena julaftonen! Massa söta djur av olika slag från jordens alla hörn. Jag satt med ett fånleende på läpparna hela tiden. Ända tills det dök upp nån typ av orm på bilden! Då höll jag på att börja skrika och kunde inte kolla upp på flera minuter. Behöver väl knappast tillägga att ormar är det hemskaste jag vet.. Usch!

Eftersom jag ska spendera helgen på Nike Convention i Stockholm får jag springa långpass idag istället. Ett inte jättelångt långpass på 18,5km men med en 10min fartökning ungefär 60min in i passet. Jag är lite orolig för foten. Den gör inte ont, men den känns. Ska linda den för säkerhets skull så hoppas jag att den håller.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åh! Det hade jag velat gå på!

Susanna sa...

Haha, någon typ av orm? Stackare! Som den där 3D filmen på liseberg där det plötsligt hoppar fram en orm. Skräck!! hatar ormar!!

Anonym sa...

Åh, fy vad hemskt! Ganska osmart att ta med det, det är ju jätte många som är ormrädda! :( Annars lät det som en mycket bra idé!

Löpning & Livet sa...

mela: ja, det var annorlunda!

susanna: ja, det var en konstig orm. Den liksom ringlade på sidan (nu fick jag lite halvpanik bara genom att tänka på den) :)

malin: haha, ja :) Men som tur var fanns den bara på väggen i några sekunder :)