torsdag 1 oktober 2009

Cykling med rosa tema

Igår kväll hade jag cykelklass (Och sen var jag på bio - Flickan som lekte med elden, den var riktigt bra faktiskt, ser fram mot sista delen!) och imorse hade jag cykelklass. Ett pass med en jämn intensitetsnivå hela passet igenom. Igår försökte jag coacha deltagarna att lägga sig i övre delen av pulszonen (85%/strax under mjölksyratröskeln) men nu på morgonen fick de själva välja en nivå mellan 75 och 85% beroende på dagsform. Två helt ok pass men jag saknade den fina färgen rosa. Inte en endaste rosa detalj hade jag på mina kläder idag. Alltså var det något som fattades.

Ett ställe där det mesta är rosa är under 24 timmars-spinningen den 24-25 oktober. Förstå att jag kommer trivas där! Om det kommer vara så mycket rosa på just mitt pass vet jag inte än. Det känns som att det blir lite mer svart där, men svart är också min favoritfärg så det funkar. En svartklädd Andréa i en sal som badar i rosa ljus funkar rätt bra det med! Jag hoppas ni gör mig sällskap?! 04:00 är tiden och namnet på klassen Känn ingen sorg för mig Göteborg. En backig cykeltur i Göteborgspopens värld. Kom och cykla med mig och med någon eller några av alla de andra fantastiska instruktörerna. Kom och slå två flugor i en smäll; bli svettig och endorfinhög samtidigt som du bidrar till Rosa bandets insamling till förmån för bröstcancer. Vi håller till på Sportlife Exclusive så du kan även passa på att bubbla lite i bubbelpoolen mellan passen!

♥ Ett lag kan hyra en cykel och dela upp timmarna inom laget - kostnad 2000 kr
♥ En person kan köpa lösa timmar på utvalda pass - kostnad 100 kr /pass
♥ Vi har en mysig fikalounge som är öppen hela dygnet, där serveras bla pannkakor, smörgåsar, korv, goda drycker, kaffe, bullar m.m. Pengar går direkt till insamlingen.
♥ 25 olika cykelpass erbjuds med olika teman av olika instruktörer, ibland i team.
♥ Även andra happenings under dygnet, se hemsidan för löpande information om både klasser och annat som händer under dygnet.

8 kommentarer:

Susanna sa...

Linus sa det när jag pratade om rosa bandet spinningen att det måste ju vara som gjort för andréa! :)
Jaha, då blir det till att vara uppe hela natten där då, först köra jims pass, slumra lite och sen köra ditt. Kul!!

Erika sa...

Tur att jag hade valt rosa imorse så att det blev lite fina färger i salen... (Inte för att det är något fel på orange... =))

Nu har jag anmält mig till rosa bandet spinningen!

Em Löfgren sa...

hela din blogg är rosa ju =)

I like!! =)

Mikkan sa...

Vilken strålande idé - spinning och Göteborgs finaste pop! :)

Anonym sa...

Roligt att läsa om ditt spinninginstruerande mellan varven! Skulle gärna läsa ett inlägg om hur DU bygger upp en klass/ tips på bra spinningmusik! Det är underbart roligt att få nya tips och ideer av andra instruktörers bloggar - som komplement till att cykla på andras klasser! :)

Anonym sa...

Vilket spännande dygn! Måste närvara!

Löpning & Livet sa...

susanna: haha :) jepp, bara att hålla sig vaken :)

erika: ja just det, det hade du ju! Och även josefin som satt bredvid!

emliscious: :)

mikaela: helt perfekt! Du kommer väl?!

träningslyckan: tack för dina ord. Kanske kommer det ett inlägg om detta framöver.

river: säger du det :)

Anonym sa...

Kan man komma även om man aldrig har testat spinning? Jag menar, behöver man veta vad det handlar om? Annars vore det kanske kul eftersom pengarna går till nåt bra!