söndag 11 oktober 2009

Sköna söndag

Idag har jag boxats. Min favoritträningskompis Niklas har gått och blivit core- och boxinstruktör och nu äntligen var jag ledig en söndag. Ledig betydde i detta fall att jag skulle få sova tills jag vaknade av mig själv. Jag var dödstrött (och sur på fotbollen) igår kväll och somnade helt utslagen strax före halv tolv. När jag vaknade tänkte jag att klockan säkert var halv åtta typ. Den var halv tio. Halv tio!! Vadå trött :)

Niklas har bra musiksmak och på båda passen blev jag glad över att det faktiskt finns fler än jag som kör lite alternativ musik. (Visserligen kör jag "vanlig" musik också, speciellt på armyn då det liksom inte passar så bra med den musik jag i vanliga fall gillar.) Corepasset innehöll bra basic övningar och inte massa tillkrånglade saker som så många andra börjat köra med på senare tid. Det var också en rätt bra balans mellan mage och rygg, vilket också bidrar till ett högt betyg.


Oh!! De där skulle passa mig!Boxen var rolig, men jag kan väl inte direkt påstå att jag var världsbäst. Jag var nog rätt dålig faktiskt och att vara dålig är som bekant det värsta jag vet. Jag blir skitarg! Fast när man är boxas är det bra att vara arg. Då glömmer man bort att det är lite jobbigt och bara slår och slår. Haha. Fast jag måste ändå säga att jag var lite bättre än vad jag trott. Jag har inte kört box sedan jag flyttade från den värmländska skogen för drygt sju år sedan, men ändå satt lite av det kvar. Eller hur Niklas? :)

I övrig har jag bara planerat pass och trixat med musik idag. Göteborgspop är temat och två olika pass ska göras. Ett till kommande fredags partypass tillsammans med kollegan Carro och ett till Rosa bandet.

6 kommentarer:

Cicci sa...

Tack för kommentaren! DU ha rätt i att långpass ska va sega och långamma, egentligen!

Niklas sa...

Du var duktig Andrea. Hoppas du dyker upp under fler söndagar och försök skaffa de där handskarna från bloggen. Kommer på Fredag och visar hur man cyklar på riktigt.

Träningsglädje sa...

åååååååh vad fina handskar!!!! vill ha, måste ha!!!

Lotta sa...

Hoho, jag blir också arg när jag boxas.. och det leder ju till att man tar i lite extra.. :)

Handskarna var ju inte helt fel de heller! :)

Marre sa...

Ja just ja, länge sedan jag körde box också. Det blir liksom en massa BodyCombat i stället. Men med de där handskarna så....

Löpning & Livet sa...

cicci: klart de ska :)

niklas: vilken tur ;)

träningsglädje: jag också!

lotta: ja, något bra är det ju med att bli arg :)

marre: bc borde jag testa.. snart.. :)