lördag 10 oktober 2009

Vackert svart

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ååh!! Det var inte igår jag lyssnade på Thåström!!! Lyssnade en del på det där albumet när det kom, men nu har jag typ glömt bort det!

Melanie sa...

Thåström är en av dom bästa. Efter Winnerbäck & Moneybrother:-)

Anonym sa...

Tack för din kommentar! Mitt problem är att jag äter slarvigt. Men det brukar lösa sig när jag väl bestämmer mig för någonting. Om jag tillåter mig själv att äta skräp så är det så lätt att göra det. Men om jag inte "får" äta det så äter jag automatiskt bättre mat och suget försvinner.

Jag ska försöka få med det du nämner i inlägget som jag ska skriva idag! Det är viktigt att tänka på!

Malin sa...

Riktigt bra låt. Melankolisk. Men bra! Synd bara att refrängen inte direkt är nåt man går och trallar på.. :) För texten i övrigt är ju underbar!

ingy sa...

Dreggel...