torsdag 15 oktober 2009

Det där varvet runt stan

Idag är det tydligen sista dagen man kan anmäla sig till Göteborgsvarvet. Tyvärr kommer de inte få någon anmälan av mig. Jag är tvungen att prioritera bland utgifterna och maran är trots allt (första) största målet. Inte för att jag har anmält mig till den heller, men jag har lite is i magen och hoppas på att det inte blir fullt än på några veckor. (Fast lite orolig är jag allt och är inne och kollar hemsidan varje dag.) Mina föräldrar fattar ju såklart ingenting (men det gör väl inga föräldrar?) och gillar inte att jag lägger så mycket pengar på en anmälningsavgift till ett lopp utan tycker att jag ska använda pengarna till mat och sånt. Det tycker ju visserligen jag också, mat är ju till och med viktigare än träningen, men jag ska springa den där maran även nästa år om det så är det sista jag gör. Nya skor får nedprioriteras och jag får väl springa i dem tills sulorna går sönder (samt leva på gröt och makaroner med linser i tomatsås) om det så behövs (Alla sko/kläd/matsponsorer är välkomna att höra av sig!)

Ska du springa? Lägg då upp den här på din (eventuella) blogg. Då blir Emil glad :)


Kanske ordnar det sig till sist och jag får möjlighet att springa varvet ändå, kanske inte. Tråkigt om jag inte får eftersom det är ett så roligt lopp. Även om det ligger helt fel i tiden, med endast två veckor kvar till maran, och jag inte kan maxa så är det 21,1 roliga kilometer! Så du som vill springa och har 445kr till övers, skynda dig att skicka in din anmälan!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Synd att du inte ska springa men ibland blir det ju så att om inte familjeliv m.m. sätter stopp så är det ekonomin. Maran är ju trots allt det riktiga kraftprovet!

Therese sa...

äsch vad tråkigt att du inte har råd att anmäla dig till varvet..känns lite skumt det där med att det blir fullt så fort, man kan ju verkligen fundera över hur många av de där 54000 som kommer springa.

Anna (Orka mera) sa...

Synd att du inte kan springa, och synd att föräldrar inte förstår att en anmälningsavgift hade varit en superbra höstpresent :) Själv gör jag tvärtom, springer varvet men inte maran. Fast det kommer kännas jättekonstigt att inte vara på startlinjen i Stockholm :(

Marre sa...

Trist att inte se dig svischa förbi på Avenyn, själv kanske jag inte svischar men åtminstone haltar uppför Avenyn... Men maran är ändå det största! Du prioriterar alldeles rätt!

rosenblom sa...

Maran är ju maran. Förvisso. Men...

Är det inte mest bara trångt? Och dyrt? 800 va? Och så resan på det. Och boende kanske...

Om du väljer Varvet på hemmaplan har du ju råd att anmäla dig till några mindre maror i närområdet istället.

Sara Johansson sa...

Tycker det känns svårt att bestämma sig redan om man ska springa eller inte, meeen det är ju bara jag. Själv åker jag till Dublin och provar jobblyckan där på måndag. Kollat upp en löparklubb :) Ska bli intressant och spännande!

Marina sa...

Självklart läggar jag upp den där loggan på min blogg! Göteborgsvarvet är mitt stora mål 2010. :) Lycka till med maratonträningen. Är riktigt imponerad av dig!!! :)

Paula sa...

Ah - det är bara två veckor emellan? Tanken har inte slagit mig... Good point.

Löpning & Livet sa...

johan: jo det är tråkigt, men förhoppningsvis löswr det sig senare.. om inte får jag nöja mig med årets stora mål!

therese: jo det kan man ju verkligen fundera över..

anna: haha, ja det borde de ju fatta! :)

marre: jag kommer att heja i vilket fall som helst!

rosenbloom: du har en poäng där, men innan jag fått sån rutin att jag springer flera maror vill jag köra sthlm åtminstone en gång till.. vill ju jämföram in tid just där..

sara: vad roligt! stort lycka till!!

marina: tack! :)

paula: ja.. och det är ju llite lite för att kunna maxa på båda tyvärr..

Annika sa...

Åh, vad tråkigt... skulle nästan kunna starta en seriös insamling, tror att vi är många som vill läsa om dina fina prestationer :) Jag är redo att sponsra iaf ;)

Eller så kör du byteshandel - du som är utbildad och instruktör och allt... mot anmälningsavgift?

Bra påminnelse om att man är bortskämd med fast inkomst och knappt uppskattar att man kan köpa och åka som man vill iaf... ska vara glad för det nu :)