lördag 24 oktober 2009

Den rosa helgenSå var den här då den rosa helgen som det skrivits flitigt om i bloggar i allmänhet och här i synnerhet. Det ska bli jättekul att i en av de tjogofem timmarna få sitta längst där framme bland de 60 cyklarna. Det ska bli jättekul att få göra detta till massa bra pop och electropop från stan och det ska bli jättekul att få göra detta till förmån för en bra sak. Att hela eventet är rosa gör ju inte heller saken sämre, rosa är ju liksom jag.

Tyvärr kommer jag dock inte att delta på så många fler pass än mitt eget. Det lutar åt ett cykelpass till och en halvtimme på det rosa löpbandet. Och självklart body balancen, mitt nya knark. Rosa spring, balance och cykel, bara army som fattas så hade jag varit i himlen. Anledningen till att jag inte kör fler klasser är dels att jag behöver ta det lite lugnt för att kunna prestera någorlunda nästa helg (Även om jag inte direkt tar det på blodigaste allvar så vill jag satsa lite mer än förra året och krossa nuvarande tid. Det kommer visserligen itne vara så svårt då jag, förutom den oseriösa uppladdningen, fick stanna och stå still en stund samt gå några minuter på grund av fruktansvärt håll.) och dels för att jag ju inte känt mig riktigt på topp under veckan. Plus att jag ju som alltid har mitt ständiga pengaproblem. Även om pengarna oavkortat går till välgörenhet bör jag nog se till att välgöra (?) mig själv först och främst.

Planen nu är att springa en lugn och kort sväng i skogen om någon timme (jag har inte sprungit sedan i måndags och börjar få allvarlig absinens) för att sedan åka in och kanske smygkolla lite på det hypade passet (blink, blink), hänga lite i den rosa världen och kanske bubbla lite. Sedan hem och fixa klart det sista med mitt eget pass och sova några timmar. Tur att man ställer om klockan, då kan jag sova en timme längre! Klockan nollfyranoll imorn sitter jag på plats allra längst fram i den rosa salen och spelar exempelvis det här, det här och det här.

Ha en superhelg!

4 kommentarer:

Anna sa...

Det där med fruktansvärt håll hände faktiskt mig för ett par veckor sedan. Har aldrig varit med om det. Det högg som knivar i magen. Fick stanna. Något sån´t vill man ju inte ska hända på tävling. Du kommer krossa din gamla tid nästa helg.

Snorkkis sa...

Härligt med allt rosa program. Enjoy, och lycka till med ditt pass!

miqlohs träning sa...

Lycka till med allt!

Löpning & Livet sa...

anna: uacj nä, sånt får hålla sig borta!

snorkkis: rosa is the shit! :)

miqloh: tackar :)