torsdag 22 oktober 2009

Kort friskrapport

Jag verkar ha klarat mig även här gången (peppar, peppar, ta i trä eller hur man nu brukar säga) för även om jag var trött och seg imorse så har jag inte blivit sjuk. Detta trots avsaknad av min huskur! Men det kanske räckte med rött te med ingefära med honung i. Eller så var det bara inbillning igår. Blåsan på underläppen är dock kvar (ja, det låter kanske lite äckligt, men jag är inte så känslig av mig) men den har krymt som tur är. Jag fortsätter att kurera mig men mest jobbar jag.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Bra att du inte blivit sjuk! Jag har haft samma situation som dej senaste veckan + att sonen & mannen varit dunderförkylda, men *peppar peppar* det verkar som att jag klarat mej.. :)Hoppas!

Åsa sa...

Hoppas att du klarar dig.

Anna sa...

Jag är sjuk och hade samma sympom som dig. Härligt att du slapp undan skiten:)

Marre sa...

Skönt att det gav med sig, miss Blåsläpp... Ha en bra helg!