lördag 31 oktober 2009

Finalloppsdags!Snart ska det springas!
Det ska mest bli kul men också lite jobbigt för jag vet ju hur stressad jag blir i den där monsterbacken (som egentligen inte är en backe utan en stenig och rotig bergsbestigning) när farten är långsammare än promenadtempo. Hoppas på att slippa håll så jag slipper stanna, stå still och gå nedför berget sen och förbättra min tid från förra året med någon minut eller två. Under 1:46:50 är det som gäller. Någon som vågar sig på någon gissning (här eller på facebook)? Själv drar jag till med 1:44:20. Hjälp, tänk om jag inte klarar det, då skäms jag lite :)

3 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Lycka till! Jag gissar på 1.38.15!

Sofy sa...

Kommer bli toppen, jag gissar på 1:40:01! (fast ganska ojuste gissning, bättre att gissa på 1:39:59 jue... ) Lycka till!!! Kram

Anonym sa...

Lycka till! Jag gissar på 1:40:00!