måndag 5 oktober 2009

Livskvalité

Jag har en lång to do list och lite tid just nu. Det mesta av tiden tas upp av jobb, vilket i sig är bra för jobb betyder pengar och pengar behöver jag. Umgänge med människor jag tycker om är också bra, träningen älskar jag och att göra cykelpass är roligt. Det är det som tillkommer utöver detta som är stressande. Problemet är bara att jag, när jag blir stressad, är fruktansvärt ineffektiv. Så idag har jag inte fått mycket gjort förutom en lagom jobbig springtur med en av människorna jag tycker väldigt mycket om. Det var sol och höst i luften. Det blåste visserligen lite för mycket men det gjorde inget. Det var livskvalité.


Jag har fortfarande inte fått mycket gjort och snart ska jag iväg och jobba. De där sega och tråkiga sakerna på do do listen får vänta på ett bättre tillfälle.

4 kommentarer:

Snorkkis sa...

Viktigast är ändå att snappa upp sådana livskvalité tillfällen! To do listan kan vänta.

Cicc sa...

Samm här,det är jobbigt när man inte vet var man ska börja!

Petra sa...

Livskvalitet är ändå det viktigaste av allt i livet (tycker jag) så du har ju helt klart fått till ett fint moment idag om du känner så! Även om man kan tycka att man 'slösat bort' tid för att man borde ha varit mer aktiv...

MarathonMia sa...

Var Sak Har Sin Tid.