torsdag 15 oktober 2009

Cykel, cykel, cykel

Mycket cykling nu. Min morgonklass imorse och nu hade jag visst typ nästan lovat en kollega att komma på hennes pass. (Och därefter är det army!!! så jag kommer somna gott ikväll..) Och imorn ska jag upp sjukt tidigt för att ta mig till Worldclass Masthugget för att gästträna lite. Och inte stannar det där, för på eftermiddagen/kvällen håller jag och ovan nämnda kollega ett partypass med den numera halvkända titeln Känn ingen sorg för mig Göteborg. Dock inte samma pass som jag kommer köra på Rosa Bandet. Imorn är det rockpop från Göteborg medan det blir mer elektropop från samma ställe nästa helg. Mera jag.

Mycket cykel alltså. Hoppas på att orka upp på lördag morgon och springa lite innan jobb hela helgen.

4 kommentarer:

Snorkkis sa...

Ja verkligt mycket cykel, och väldigt mycket roligt verkar det som! Trist att ekonomin sätter käppar i hjulet för Varvet, men kanske finns det startplatser att köpa på andrahandsmarknaden ifall du riktigt vill springa när det närmar sig. Ha en toppen fredag!

Marre sa...

Tänk om jag kunde komma igång med cykel också. Är riktigt sugen på spinning i dag, vi kör ett fredagscykel-pass 17.00 på vårt gym som jag aldrig kommer iväg på men de få gånger jag gjort det känns det som en utmärkt start på helgen.

Anna (Orka mera) sa...

Låter som en hektisk och härlig start på helgen! Kör hårt!

Löpning & Livet sa...

snorkkis: jo cykel är kul!! och varvet kanske ordnar sig i vår.. vi håler tummarna för det!

marre: bara att börja :)

anna: helt perfekt!