lördag 31 oktober 2009

1:35:20!

Som vanligt har jag underskattat mig själv. Jag trodde nog på en tid ner mot 1:40 och nästan sju minuters förbättring, men att jag skulle förbättra mig med exakt elva och en halv minut trodde jag aldrig! 1:35:20 och en 9:e plats bland damerna!! Visserligen bara 95 startande (varav 94 tog dig i mål) men 9:a! När jag åkte från skatås var jag 10:a, men nu när jag kollade nätet hade resultatlistan uppdaterats.

11 sekunder från 8:e platsen. Jag kunde ha tagit den för jag var nästan ikapp med några hundra meter kvar, men sedan höll jag på att dö och var tvungen att släppa lite. Närmade mig på upploppet men insåg att det var kört. Liite störande är det, men skit samma, jag är grymt nöjd och stolt över mig själv och min kropp!!

Klicka på bilden för att se lite bättre


Men till nästa år bör jag nog träna lite mer terränglöpning för under stiglöpningen hade jag fullt upp med att koncentrera mig på var jag satte fötterna och på att inte trampa snett.. Tappade några placeringar där (dock var det bara killar/män/herrar som passerade), speciellt när det började gå nedför igen. Jag vrickar väldigt lätt mina fötter och kanske borde träna upp stabiliteten i fotlederna också. Så det finns att jobba på. Nästa år springer jag för 1:30! Och topp 5 kanske? :)

14 kommentarer:

Träningsglädje sa...

grymt. du är fantastisk!

Anonym sa...

Du är imponerande!

Cecilia sa...

Grattis! Vad roligt det måste vara att springa så starkt!

Malin sa...

Härligt! Bra jobbat! :)
Bättre att underskatta sig själv, än att ha för höga förväntningar & bli besviken... Tycker i alla fall jag!

Madde sa...

Stort grattis! Försökta hålla koll på när du kom i mål men missade dig tyvärr.

miqlohs träning sa...

Riktigt bra tid! Mycket imponerad.

Jag kände detsamma efter Tjurruset - terränglöpning behöver man träna på ifall man ska springa såna lopp.

Hänger gärna med på ett cykelpass. Får se hur det ser ut i veckan.

Anna (Orka mera) sa...

Som alltid - du är GRYM!!!!
Grattis till finfina tiden!

Anonym sa...

Grattis, grattis, grattis! Grymt imponerad och nästan lite svartsjuk på att du fick springa lopp idag medans jag var hemma och var sjuk...

Anna sa...

Men Andréa! Vilken fantastisk tid och vilket jäkla PB! Stort grattis till din enormt fina prestation. Du är ju hur grym som helst.

Annika sa...

GRYMT jobbat, sjukt imponerande! Vi blev så glada när Erika fick sms :)

TheLoonyNail sa...

Wow vilken bra tid och vilken förbättring du gjort!!! Grymt!

Katarina M-I sa...

Vilken revanch för Göteborgsvarvet!!!
Riktigt, riktigt snabbt sprunget:)

/Katarina

Sofy sa...

WWWWWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWW!
Du är så jäkla grym Andréa!

aldrig mer någonsin får du kalla dig långsam. Okej?!
Grattis till fantastisk prestation!
Kram

Löpning & Livet sa...

tack sötnosar!!