söndag 4 oktober 2009

Min helg

Som vanligt jobbar jag som mest när andra är lediga. I helgen har jag jobbat hos mina söta gamlingar, vilket jag även kommer göra rätt mycket nu några veckor framöver. Skönt att ha jobb inbokat några veckor framåt så att man kan hålla paniken på avstånd en stund.

Jag har dock även hunnit med lite annat roligt under helgen. I fredags gjorde jag visserligen inte många knop innan jag började jobba klockan två, men igår sprang jag, umgicks med folk, drack lite vin och var på discoklubb och dansade. Riktigt roligt var det, men jag skulle vilja gå på synthklubb! Eftersom det inte finns några bra kvar i stan har det inte blivit något sådant på flera år. Illa.

Imorse (läs i förmiddags) vaknade jag med ett stort hål i magen (Eller ja, det vaknade jag med redan vid halv sex och tvingades gå upp och fylla igen det lite hafsigt med hjälp av ett glas mjölk samt två mackor med smör och ost.) och mycket mer bakis än jag borde. Inte så att jag mådde jättedåligt, men det kändes mer än vad som står i proportion till 3 glas vin och efter midnatt endast vatten.

Som tur var tanterna och gubbarna snälla och lugna idag så jag överlevde eftermiddagens och kvällens jobb. Nu dricker jag massa te och fyller återigen igen hålet i magen med mat. Förstår inte hur jag kan vara så hungrig hela tiden! Den här veckan har jag ju knappt tränat något heller (återhämtningsvecka) så det borde ju vara tvärtom.

3 kommentarer:

Träningsglädje sa...

ganska skönt att vara hungrig och faktiskt kunna fylla hålet. själv kan jag också vara hungrig men försöker hålla det på armlängds avstånd. hade gärna käkat mat och mackor när jag blev hungrig. ja, jag är faktiskt avundsjuk!! men skumt att det inte finns synthklubbar i sveriges andra största stad!

Åsa sa...

Hoppas att din återhämtningsvecka har gjort susen för kroppen. Snart kommer min. På torsdag går jag in i en 4 dagars vila. Får se om jag kan hålla mig i från träningen. Ha en fin vecka!

Löpning & Livet sa...

sara: hungrig är aldrig kul att vara..

det kanske finns nån, jag kanske bara är för gammal och har dålig koll :)

åsa: lycka till! :)