lördag 3 oktober 2009

En ny insikt

Jag tvingade mig ut på en lagom lång runda i regnet och halvstormen. Ett oväder som inte tillhör mina favoriter här i livet. I vilket fall så var det något som kändes annorlunda. Det var inte det att jag hade superpigga ben (märks att det är återhämtningsvecka med pyttelite träning), utan det var något annat. Funderade en stund men kunde inte komma på vad och glömde efter en stund bort det. När jag kom hem och krånglade av mig de totalt genomblöta kläderna och endast stod i trosor och sportbh kom jag på vad det var. Jag hade glömt att ta på mig 2st bh´s! Eftersom alla sportbhar är så kassa "måste" jag alltid ha två när jag springer. Inte för att jag har onormalt stora bröst utan för att jag helst vill att de ska sitta stenhårt fast och inte röra sig många millimeter. Men med facit i hand kan jag ju konstatera att det funkar med endast en. Jag kanske skulle fortsätta på den banan. Det skulle ju faktiskt innebära att jag skulle behöva tvätta lite mer sällan.

5 kommentarer:

Träningsglädje sa...

jag springet också helst med bara två, men nu har jag upptäckt en helt fantastisk variant från shock absorber och då funkar det faktiskt rätt ok med bara en...

Anna sa...

förstår vad du menar med att de ska sitta stenhårt. har ännu inte hittat den sport-bh:n som gör det. Men jag skumpar med en så länge:)

Cicci sa...

Härligt att du kämpade på i stormen!

Löpning & Livet sa...

sara: ok, kanske får testa en sån då!

anna: haha, skupa på :)

cicci: jepp, mental styrketräning!

Anonym sa...

Ovädret var inte att leka med... En eloge för att du tog dig ut. BH-diskussionen ger jag mig inte in på...
Blir det nån halvmara i helgen eller?