söndag 25 oktober 2009

I den rosa världen

Nu är klockan sju och jag har förutom mitt eget pass sprungit 6km på det rosa löpbandet. 6km och därmed 60kr till insamlingen skrapade jag ihop. Mitt pass gick helt ok. Inte mitt livs bästa pass men absolut inte det sämsta heller. Tyvärr började skivan hacka men hjälten Emil fixade så jag kunde köra klart passet :) Typsikt att en sådan sak ska hända just idag. Det har aldrig hänt innan men självklart just idag. Men, men, det löste sig ju och vi tog oss ända upp på toppen av det höga berget och spurtade in i mål.

Nu har jag tagit en snabbdusch och ska cykla Jims mindpass följt av bodybalance om en knapp timme. Om jag har ork och mental energi kanske jag springer ytterligare en halvtimme på bandet också, vi får se. Bilder mm kommer i eftermiddag men tillsvidare kan ni kolla in en fin bild här! Det är så mysigt i den rosa världen!

2 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Trist med skivan, men det gick säkert superduperbra ändå! Min skiva hoppade också järnet igår - skumt!

Löpning & Livet sa...

kanske var nån skivsjukdom som gick?? :)