onsdag 21 oktober 2009

Dåliga tecken

  • Jag har fått en förkylningsblåsa på underläppen
  • Jag nyser hela tiden
  • Jag har varit iskall hela dagen
  • Jag har en dålig känsla i kroppen
  • Jag har varken marinerade vitlöksklyftor, glass eller någon som kramar mig hemma (min huskur mot förkylningar)

Jag får hålla tillgodo med te med honung i tillsvidare. Imorgon bitti ska jag köpa glass och marinerade vitlöksklyftor. Det där med någon som kramar mig (och gärna pysslar om mig och skämmer bort mig också) blir ett något svårare problem att lösa. (Jag nöjer ju mig inte med vem som helst.) Men jag jobbar på det.

JAG KAN INTE BLI SJUK NU!!! Det är rosa cykling den här helgen och finallopp nästa. INTE ett bra läge!

8 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Ajajajaj! SKickar alla mina kryapådig-baciller som finns! PÅ LÖRDAG. ÄR. DU. FRISK. Baske mig :)

Anonym sa...

Inte roligt alls! Håller tummarna för att glass och vitlök löser problemen så att både rosa-cyklingen och finalloppet blir av!

Marre sa...

Suck, jag känner igen det. Har hamnat i samma träsk själv. Inte hade jag någon som kramade mig heller eftersom jag var bortrest när det började. Men nu är jag hemma och då ska här kramas! Och glass, det har jag beställt hem. Krya på dig snabbt nu!

Erika sa...

Nej, du kommer inte bli sjuk! Säker på att du kan stoppa förkylningen innan den bryter ut...

Jag tror lite body balance, mat och vin kommer göra susen imorgon... ;)

Krya på dig!
Kram!

ps. det va inte johanna som hade passet igår, va ngn tråkig tant fast det var ändå rätt underbart, det var ju trots allt body balance... :)

Sofy sa...

tur att vi inte hinner ses då nu när jag kommer till götet. Vill inte ge dig denna förkylning. tecknen är dåliga, jag instämmer. inne hos mig har du fler tips mot förkyling, frågade och fick massor bra svar igår!

Kram

MarathonMia sa...

Jag hoppas på att du inte jobbar på att nöja dig med vemsomhelst utan jobbar på att få just RÄTT :)

Krya på dig!

Therese sa...

Ånej! Hoppas att tecknen ger sig av och att du slipper bli sjuk. Man kan ju tycka att det är tillräckligt många människor som går runt och är tokförkylda, du behöver ju inte också bli det. :) Krya på dig!

Malin sa...

Nä såklart du inte får bli sjuk och det kommer du inte bli!! Bara att ta hand om dig innan helgen. Själv trodde jag att jag skulle klara mig, men förkylningen ville visst inte försvinna :(