fredag 2 oktober 2009

Feelgoodkväll

Jag avskyr ju som bekant träningsvärk. (Säkert just därför jag är extremkänslig och får träningsvärk av precis allt.) Men med bodybalanceträningsvärken är det något helt annat. Den känns liksom bra på nåt sätt. Annorlunda iallafall. Idag har jag just sådan träningsvärk för igår fick jag äntligen köra den omtalade 46:an för första gången! And I just loved it!! Solhälsningarna var totalt underbara och resten var fantastiskt det med. Det brukar ta två tre gånger innan jag börjar gilla en realese, men nu älskade jag den på direkten.

Jag vet inte riktigt vad det är som gör Body Balance så underbart, men jag tror att det är kombinationen av musiken och ett konstant flöde. Allt är så perfekt ihoplänkat. Rörelserna och musiken blir till en helhet på ett självklart sätt. Som om de vore gjorda för varandra.

Efter denna upplevelse blev det mera bra upplevelser genom mat, rödvin och prat med bästa Susanna. Vi har alltid miljoner saker att prata om och med lite vin i ådrorna är det nästan svårt att hinna andas. En välbehövlig feelgoodkväll. Tack för sällskapet och pratat Susanna och tack för att jag fick gästa ditt pass Jim!

10 kommentarer:

ingy sa...

BRODER DANIEL FOREVER på tv2 kl 20! :)

Löpning & Livet sa...

åh jag tänkte spela in (jobbat) men glömde! får kolla när reprisen går, eller så kanske det finns på nätet!

Anonym sa...

Varsågod!!
Då måste jag ju iaf fått fram den hyfsat trots lite oprepp om du älskade den så! skönt.
Kramar
/J

mikael sa...

Skulle behöva hjälp med min blogg. Hade tänkt göra som du har på höger sida i din blogg med lopp och tider.

Hur gör jag då för att lägga till det?

Har skapat en träningsblogg idag :)

/Mikael (mayolinho)

matilda sa...

Vilken trevlig och inspirerande blogg du har!!!

Mikkan sa...

Jag tycker också mycket om bodybalance. testade även Flow på SATS igår som är i samma kategori, vit klass som lånar in från olika träningsformer. Solhälsningar, lite tai chi, men också moves från t ex boxning och aikido. Kanske kan vara nåt för dig att testa? :)

Anonym sa...

Lite grejen att vara där så mycket som möjligt om man ändå tar sig dit :D Ska du cykla nåt eller "bara" leda din klass?

Har funderat fram och tillbaka och tillbaka och fram. Insåg också att om jag ska anmäla mig till Vasan och Vätternrundan ska väl det betalas också snart... Skulle behöva ett välbetalt extrajobba känner jag för att få ihop alla roliga träningsäventyr! Men då skulle jag kanske inte orka genomföra dem... :P

Susanna sa...

Det var en väldigt väldigt bra kväll :)

ingy sa...

jag blev dock besviken på dokumentären. hade väntat mig mer. bättre filmat o så. tyckte inte den sa så mycket. tyvärr! o typ bara låtar från sista plattan. inte mycket nostalgi.

Löpning & Livet sa...

jim: jo då!

mikael: det är bara att gå in på anpassa och välja "lägg till sidoelement" lätt som en plätt :)

matilda: tack!

mikaela: ja, jag har läst om det. Kanske får ta en sväng till sats framöver :)

runrunner: jo jag fattar inte varför allt ska vara så sjukt dyrt!!

sus: ja!!

ingy: ok, har inte hunnit kolla än, men ska göra i veckan!