söndag 25 oktober 2009

Rosa spring
Jag har sovit lite och försöker nu klura ut hur jag ska spendera resten av dagen för att på bästa sätt orka upp halv sex imorn bitti. Jag tror det blir en liten stunds vila till följt av lite mat, godis, te och kanske tv för en gångs skull. Jag är rätt trött men jag ska inte klaga. Jag har ju trots allt sovit några timmar i min säng inatt tillskillnad från arrangörerna och de som varit uppe och cyklat hela natten.
Jag inväntar bilder från mitt pass och lite annat, men tillsvidare får ni se bilder från när jag sprang på det underbara rosa bandet med Susanna bredvid mig. Vet inte vad det var med det där bandet men jag antar att det inte var på grund av att det var rosa som det var så bra. Nej, det var något annat. Det liksom sviktade när man sprang tillskillnad mot alla stumma och hårda band jag tidigare sprungit på. Att jag sedan fegade och hade noll lutning på det bidrar nog också till den lätta känslan. I vanliga fall har jag minst 1% (eller är det grad?) lutning för att likna uteförhållanden mer. Nu bara svävade jag fram, och detta klockan sex på morgonen, coolt!

6 kommentarer:

Em Löfgren sa...

grymt!! en sånt fint löpband vil man väl aldrig kliva av =)

Snorkkis sa...

Det måste helt enkelt vara den rosa färgen. Så är det bara. Helt otroligt grymt bra gjort med insamlingen och ditt eget pass och de pass du deltog i!

Annika sa...

Jättekul att ses och få vara på eran hemmaplan :)

Bra kämpat med passen! Ser fram emot att få se filmen :)

Anders sa...

Ja, visst sviktade det?? Hade min flaska stående på en av sidorna, i stället, och den hoppade runt så jag trodde den skulle ramla.

Sen om det är beräknad svikt, eller bara ostabilt låter jag vara osagt. Men skönt var det, det håller jag med om. Helt klart bästa löpbandet jag sprungit på!

Löpning & Livet sa...

emliscios: nä, ajg ville ta med det hem!!! :)

snorkkis: ja det kanske var det! :)

annika: jättekul att träffa dig också!

anders: välkommen hit! :) och helt klart det bästa bandet ja!

Mikkan sa...

Tjusigaste löpbandet! :)