måndag 12 oktober 2009

Armybrist

Jag undrar om det är någon som inte vill att jag ska bli superwoman. Jag får ju aldrig träna army! Förra veckan var det visserligen ganska självvalt, på tisdagen på grund av träningsovilja och på torsdagen på grund av att jag prioriterade han som har en stor plats i mitt hjärta och som tyvärr flyttat nu. Livet verkar ju gå ut på prioriteringar och här fanns det liksom ingen tvekan.

Veckorna innan var det jag som instruerade passet, lidingöladdvecka, jag som hade passet plus lidingöåterhämtning och nu i veckan kommer det inte heller bli så bra. Imorn prioriterar jag tjejmiddag. När den klokaste personen jag känner bjuder på middag, vin och trevligt sällskap behöver man ju inte ens fundera. Jag behöver skingra min tankar och även om träningen delvis kan bidra till detta, är tjejmiddag snäppet bättre.

På torsdag däremot! Då ska det tränas army som aldrig någonsin! Jag ska köra tills jag stupar, för veckan efter jobbar jag kväll både tisdag och torsdag och kan därmed inte vara med. Suck. Armybrist är inte bra. Men tur då att man kan springa (nästan) precis när man vill! Om några timmar blir det ett intervallpass för egen del och ikväll håller jag i löpträning för gymmedlemmar. En springdag helt enkelt.

4 kommentarer:

MarathonMia sa...

Just att du hoppar över och gör annat gör dig till SuperWoman!

Marre sa...

Var sak har sin tid! Det kommer fler armyträningar så småningom. Håll ut, håll ut!

Anonym sa...

Det är synd att man inte hinner med allt men du verkar ju hinna ganska mycket ändå...
Visst är jag sugen på Finalloppet men jag vet inte riktigt om det passar in i "livspusslet" i år heller. Blir till att kolla upp det! Om inte annat vore det ju ett bra långpass!

Löpning & Livet sa...

prioritera är väl grejen som sagt.. men nu är det inte länge kvar till armydag! :)