lördag 17 oktober 2009

Partypass och jobbhelg

Partypasset igår var uppskattat och lyckat. Eftersom Carro hade ont i halsen och kunde inte cykla så fick jag intruera själv, men hon fanns med i salen ändå. Som en liten sjömansklädd maskot som hittade på frågor till vårt frågequiz. Deltagarna var rätt duktiga på Göteborgspop faktiskt och vinnaren Frida fick en energibar som pris. En afterworkout på lokala puben Paddington tillsammans med kollegor och deltagare hanns också med innan jag somnade tidigt.

Såhär såg Carro ut ungefär :)


Som en sån här såg jag ut ungefär. De är så söta de små pandorna att jag bara vill krama dem allihopa. Och jag är så imponerad av deras hår! Jag har aldrig fattat hur de lyckas få det sådär stort?! (Jag googlade "broder daniel tjejer pandor" och hittade en bild att låna. Hoppas hon inte blir arg)

Fotades gjordes det faktiskt, men inte med min kamera så jag inväntar bilder. Eftersom jag ska jobba hela helgen kanske det dröjer en stund innan ni kan få se bara. Hur kul det är att jobba 14-21 på en lördag och sedan 6:45-15:45 imorn kan man undra och jag kan säga att det inte är det roligaste man kan göra, men det funkar. Problemet är att jag ju aldrig hinner laga mat så det är tur att det finns några lådor i min frys.

Om nån timme tänkte jag ge mig iväg på lite lugnt skogsspring i härligt höstväder. När solen skiner är oktober den skönaste springmånaden. Ha en härlig helg kompisar!

1 kommentar:

Snorkkis sa...

Vilket partypass det verkar ha varit - skoj! Hoppas du har en bra helg trots att det mest är jobb på agendan. (Och såg att du fått till ett bra skogspass!)