tisdag 15 april 2008

Omplanering

Det verkar som om det är nån som inte vill att jag ska gå på det underbart roliga spinningpasset. Eller egentligen är det väl jag som är dålig på att planera. Inte i teorin, passet står fint (eh..) inskrivet i min kalender, men min kropp är sliten och vill visst vila idag. Också. Precis som förra tisdan. Och eftersom jag är en så förnuftig människa som lyssnar på min kropp så får det väl bli vila idag då. :) Fylla på med massa mat ska jag också se till att göra, för nu kommer resten av veckan bli rätt hård om all träning ska få plats. Eller hård och hård, allt är ju relativt.. Men det där med maten ska jag börja åtgärda redan nu, dags för dagens andra frukost!

8 kommentarer:

M. sa...

hej. smyger förbi och önskar dig en riktigt trevlig dag:) hoppas att solen skiner hos dig:)

Löpning & Livet sa...

molly: tack desamma! Solen skiner lite då och då.. bättre än inget alls :)

Anonym sa...

Ja, allt är relativt. Jag som tänker precis så om dig (wow, tänk att vara så snabb)! :-)

Sofy sa...

Hej bejb...kommer du ihåg det där om att jag ska anlita dig och bli din första kund!!??

Om du läser inne hos mig ídag så ser du snart att jag är ganska förvirrad och dessutom lite arg. Ja, så pass att jag snart är beredd att ge upp min icke mäta/vägateori för att få klarhet. Behöver jag det för att få lite hjälp eller hur funkar det?

Vet att du har massor att göra, men om du vill snabbkika så får du supergärna göra det.

Kram kram kram

Felicitas sa...

jag tycker att du är väldigt förståndig som lyssnar på din lilla kropp! :)

Löpning & Livet sa...

elin: haha, tack!

sofy: jag var inne hos dig nyss och jag ska fundera lite..

felicitas: ja ibland blir jag riktigt stolt över mig själv :)

Susanna sa...

Hej!

Du jag är sugen på en sådan där kopp man använder för att koka ägg i micron. Det var någonstans i Göteborg du köpt den va? Var och vad kostade den?

Löpning & Livet sa...

susanna: jag köpte den på designtorget och jag tror den kostade 50 kr. Jag användr den nästan varje dag, så himla msidigt att slippa koka! Visserligen blir det ju som en blandning mellan kokt och stekt ägg i konsistensen, men jag tycker det funkar jättebra ändå!