tisdag 14 februari 2012

Utmanande

Transportjogg på totalt knappa milen igår. Tar man omvägar går det att dubbla en sträcka. Body Balance som vanligt på måndagskvällar. Det börjar kännas tryggt nu mer. Inte så att jag är något proffs direkt, men jag känner ett självförtroende som definitivt inte fanns där i början. Jag får positiv respons så lite rätt gör jag och det känns bra att veta. Att bli instruktör i Body Balance var verkligen en utmaning för mig men nu känns det rätt. Det är roligt!

På ett rosa band en gång för flera år sedan.

Idag skulle jag också ta det lugnt var det tänkt, men det blev lite omstruktureringar i pusslet här hemma så det får bli intervaller idag istället. Usch jag är redan nervös. Ogilla löpband liksom. Eller tror ni att det kan gå att springa på Enskede IP? Brukar snön tas bort från sådana ställen? Förmodligen inte. Får nog bli band trots allt. Ojojoj.

6 kommentarer:

Fit-Eva sa...

Ja, löpband är en utmaning! Lycka till (önskar hon som tvingade sig igenom x antal pass på löpband på semestern)!

Västgötskan sa...

Fast just intervaller på löpband är ok tycker jag. Lättare att hålla tid och tempo än utomhus. Man "tvingas" liksom. :-)

mikael sa...

Blir det något gästspel på ett långpass framöver?

Känner du till någon joggingvagn som tar mer än 15 kilos vikt?
Vår lille väger redan nu 11 kg :)

Jonna sa...

Kör hårt i kväll :) Det blir som en dubbel utmaning, både löpband och intervaller... snygg matchning på bilden!

Löpning & Livet sa...

eva: ja usch jag är rädd för dem :)

västgötskan: nej, det är hemskt! jag är bara rädd att ramla av och så är jag sjukt mkt sämre (sett till fart om nu bandet stämmer) inne än ute :)

mikael: i gbg menar du? kommer nog inte hinna komma ner förän till varvet tyvärr. Vet inte, men borde inte de flesta vagnar det?

Jonna: ja, varför göra det lätt för sig? :)

Ja, bilden är från rosa bandets 24h cykling (och annan träning) 2009.

Carina sa...

Det är nog bra att köra på löpband. Jag har själv bestämt mig för att köra mina tabata-intervaller inomhus imorgon. Fast inte på löpband, det verkar lite läskigt att köra maxtempo på band.... jag kör på Bosön.