söndag 5 februari 2012

Nu är det trött i min lilla kropp

Hoppade som sagt Ruffien och gick direkt på cyklingen. För samma instruktör som jag körde Cross Endurance för igår närmare bestämt. Jag blev inte besviken här heller. Med ett passupplägg som liknar mina egna, en coachingstil som var rätt lik min och med musik jag gillade charmade han mig här också. Grymt.


Därefter en kort matpaus innan Nike Free med underbara Johanna Andersson. Styrka och rörlighet i en mix som gjorde mig helt helt slut. Ett tag fick självförtroendet sig en törn. Jag inser att jag är väldigt osmidig. Och då är jag ändå mycket rörligare än många andra. Men på slutet ordnade det upp sig och jag fick känna mig lite grym.


Därefter Body Art, en sorts yogaklass. Säkert jättebra, men jag var så trött och ofokuserad att jag lämnade efter en kvart. Valde att fylla på med mer energi istället och förhoppningsvis komma mer laddad till helgens sista cykeklass. Det blir förmodligen även den allra sista klassen precis som tänkt. Kroppen har jobbat tillräckligt känner jag. Det syns på bilden ovan... Trött eller?


- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

runwaytoadventures.com sa...

Var också där. Grymt kul helg som man aldrig ville skulle ta slut!

Caroline - Klara,färdiga,Spring! sa...

Åh, vad roligt! Nästa år, då är det min tur!

Karin - Fitness och Hälsa sa...

Låter så kul alltihop! Men förstår att du e trött.

Jonna sa...

Men gud så kul det lät! Och "alla var där" känns det som :) Nja, kanske inte, men många! Jag satt i en fäbodstuga men det är ju kontrasterna som gör livet härligt. Har läst igenom alla dina inlägg, gillar allt, särskilt ditt fredagskoncept :))