tisdag 14 februari 2012

Och vinnare är... Eller blev det oavgjort?

Tänkte skriva att jag vann men så kom jag på att bandet faktiskt var elakt och gjorde så att jag förmodligen inte såg klok ut och att jag fick kämpa som en dåre för att inte trilla av.


Men! Jag var envis och jag körde en pyramid på 200-300-400-500-500-400-300-200m i 3:45-fart. 1min ståvila mellan vare intervall. Jag hade egentligen bara tänkt köra en femhundring, men så kom jag på att jag ville ta revansch från sist då jag höll på att dö när jag sprang 5x500m i 4:00-fart. (En fart som jag 'lätt' ska klara av i 500m utomhus) Där fick du bandskrälle!


Jag pustade ut och fyllde på med lite flytande energi innan jag körde 30min pulshöjande styrka också. Supersetade chins+dips (med lite hjälpvikt), djupa knäböj med hopp med skivstång+renegade row, utfall framåt med viktplatta ovanför huvudet+hög planka med pushup och vridning och benlyft. Avslutade med 3x10 burpees sedan var jag slut som artist.


- Posted using BlogPress from my iPhone

12 kommentarer:

Fit-Eva sa...

Där fick du så du teg bandj-vel!
Således vann du idag och ställningen är då 1-1 :-)

Suzan sa...

Snygg outfit!

Mary sa...

haha, "Supersetade chips+dips". Låter som ngt som jag skulle klara av!

Löpning & Livet sa...

hehe chips och dip vore nåt :) har ändrat nu :)

Carina sa...

Bra pass! Du gav inte bandet en chans! :-)

i min lilla lilla värld sa...

Yeaj!!! Träning i min smak det där. You go girl

anneliten sa...

Attans vad snabbt! Jag tycker det är svårt att springa fort på band. Enklare utomhus. 3.45 har jag aldrig ens vågat prova :-)

Marre sa...

Klart du vann, hurra för dig!

Västgötskan sa...

Wow, härligt pass och bra tempo! :-D

Jenny sa...

Bra jobbat!

mikael sa...

Höga målsättningar! Det gillar jag. Sikta högt. Med din träningsvilja kommer du lyckas fortare än vad du tror

Johanna sa...

wowow! vilket pass! och SNYGG du är också, den där kjolen var ju störtcool.