onsdag 15 februari 2012

Träningsvärk

Jag tycker inte om träningsvärk. Väldigt många verkar gilla träningsvärk väldigt mycket, men inte jag. Träningsvärken jag har idag är dock så liten att det inte gör så mycket. Och eftersom det dessutom är vilodag, eller åtminstone nästan vilodag (Kanske yogar lite innan sängdags.) så gör det ännu mindre. Så det är ok.

Det har också kommit massvis av snö till stan och det är jag ju den förste att hurra för. Förutom på två punkter; jag tycker inte om att springa i snömodd och jag tycker inte om att köra barnvagn på oplogade trottoarer. Det senaste har jag gjort idag och det var ingen hit. Särskilt inte när kroppen är lite trött och framlåren har lite träningsvärk. Men annars så tackar jag och tar emot. Ännu kan det få vara vinter ett tag till.

4 kommentarer:

Jonna sa...

Vilken snygg löparoutfit du hade igår!

Jag är oftast inget fan av träningsvärk heller... den känns begränsande, liksom...

Karin - Fitness och Hälsa sa...

Jag älskar träningsvärk! Antagligen för att det är ett bevis på att jag har tränat bra. Snön är mysig, men att dra barnvagn i tung snö är inte speciellt kul. Hoppas de har plogat bättre tills imorgon!

Anna sa...

Jag tycker inte heller om träningsvärk! Halva dan står jag ut, andra halvan är jag så trött på träningsvärken att jag bara vill skrika eller nåt! Fast samtidigt är det ju lite tråkigt när man inte får träningsvärk efter att ha tränat. Då tänker iaf jag att jag borde kört tyngre, eller fler reps!

Carina sa...

Jag gillar träningsvärk om den inte är så som den var i förra veckan. När hela kroppen nästan känns inflammerad!! Då är det lite för mycket, men lite lagom är helt ok.